Kids Say the Darnedest Things!

As a nanny for the past 8 years there are so many reasons I love my job. Being able to play a
role in so many different children's development and foster their growing can be incredibly
rewarding. I’ve always been so grateful to have my nanny kids in my life because no matter
what is happening at home, no matter how serious life gets these kids always...and I mean
ALWAYS find a way to cheer me up (and they don’t even know they are doing it!).
I recently decided to ask a few of my fellow nanny friends to participate in a series of questions
to see how their kiddos would respond and it absolutely gave me a good laugh and I hope it does for you too.

(G-Girl B-Boy- -Number is their age)
Question #1- Why do you like being a kid?
Answers-

B4: “I get to do fun things”
G7: “I don’t like being a kid because I have to listen to mommy
and daddy. I want to be a grown up so I can tell my mommy and daddy
what to do and make my own decisions”
B3: “I am just 3; I am a boy not 16!”
G7: “That I don’t have to do a lot of homework”

Question #2- One word to describe you would be _________
Answers-

G7: “Fashionable”
B4: “Strong”
B3: “ **Insert kids name here** “
B9: “Awesome”

Questions #3- If you could be an animal which one would you be and why?
Answers-

G7: “Unicorn because they are magical like me”
B4: “A rat so I could go flat and go under doors”
G7: “A dolphin. They swim all day”
G3: “A doggie”


Question #4- What do you like to do for fun?
Answers-

G2: “Park!”
B4: “Play with Mommy”
G6: “I like to do my makeup”
B4.5: “Going on the swings at school”


Quesion #5- What's the nicest thing you’ve done for someone?
Answers-

B4: “Eating someone's food for them when they don’t want it all”

G7: “Gave up my best friend for someone”
B4: “Smile and wave and say hi to everyone”
B3: “It’s not nice to scream and shout and you have to get out of
the bath if you do”

Question #6- What do you think you’ll be doing in 10 years?
Answers-

G2: “I’m gonna give shots”
G7: “Walking down the red carpet”
B4: “Be a daddy and a jungle explorer”
B9: “College”

Question #7- What do you think makes a person good looking?
Answers-

G7: “Having Abs and being kind”
B4: “Their boobies”
G7: “Their smile”
B9, G6, B4.5: "Having good hair”


Questions #8- What's the grossest thing you can think of?
Answers-

G4, G2, G7, B9, B3.5: “Poop”
G7, B4.5, G7, G6: “Boogers”
B9: “Grandmas Feet”
B4: “Kissing someone on the mouth”

I wish I could sit around and ask different kiddos these questions all day. Their responses are
priceless!
Plus… are they wrong?! ;D

Author: Kathryn Eastin